voor wie? Wat doen na de opleiding? Erkenning? Diploma?

Een CADEAU voor jezelf en jouw hond en voor iedereen die  hond en mens wil helpen meer geluk in hun leven te vinden

JA, je kunt na het volgen alle modules als hondencoach (is geen training!) aan de slag! En dan ben jij anders dan alle andere hondencoaches omdat jij dan een veel bredere en diepere kennis hebt dan wie dan ook. Mocht je nu aan hondentraining doen en het anders willen of iets heel waardevols willen toevoegen aan je lessen en kennis. Dan zijn deze modules ook heel geschikt voor jou en de honden en mensen die je begeleidt. Weet wel dat niets hetzelfde blijft als je over de kennis beschikt! Maar dat is in het voordeel van iedereen, inclusief jezelf. Levenskwaliteit verbeterd! Dat is het doel!

 

De kennis die je krijgt is dieper omdat het holistisch is, dat betekend je werkt vanuit het heel zijn en het gezond zijn van de hond en mens (er zijn geen problemen) Dat leer je te zien in de opleiding, je leert hoe je hond en mens terug naar zichzelf kunt begeleiden, en je krijgt hiervoor concrete tools. Daarnaast krijg je dieper inzicht omdat de hond meer is dan zijn gedrag. Je leert in basis te zien hoe emotionele en ook lichamelijk factoren een rol spelen en hoe je dat aan de mensen kunt uitleggen en hoe je mensen en honden daarin kunt begeleiden. 

 

Erkenning en diploma's zijn woorden waar ik niet mee werk. Dit werk is uniek en zeer individueel. Het krijgt erkenning van jezelf en vooral van de honden. 

 

Ik kies er bewust voor mijn werk niet te laten beoordelen door maatschappelijk erkenning. Want dan gaat mijn missie en de uniekheid en de kwaliteit verloren. Hierin geen aanpassing aan hoe het zou moeten en hoe de aangeleerde opvattingen zijn. 

 

Alles wat je in de opleiding leert is juist anders dan maatschappelijk erkend. Het gaat om de hond. De erkenning die hij krijgt is om zichzelf te zijn en jij ook, om gewoon jezelf te zijn. Uit je hart met hond en mens. 

 

Je krijgt wel voor iedere module een deelname certificaat. Maar daar kun je geen rechten aan ontlenen. 

 

Bij voldoende interesse is nascholing en bijscholing mogelijk. 

 

De opleiding kun je ook voor je eigen ontwikkeling volgen, in verbondenheid met je hond. Jouw hond is de beste leermeester! Weet dat de lessen erop gericht dat je ook je kennis kunt uitdragen als je wilt. . 

 

Jouw eigen ontwikkeling is niet los te koppelen bij het volgen van deze opleidingsmodules. Daar zorgt je hond wel voor!