COACHING

Wij hebben de ervaring dat met coaching de meest blijvende stabiele gelukbrengende (dat is het resultaat waar naar gestreefd wordt) "oplossing" biedt voor hond en mens die met elkaar vastlopen of elkaar niet begrijpen. 

 

Met de coaching krijg jij feedback, ondersteuning, advies en terugkoppeling hoe de hond zich voelt en hoe het met hem gaat. 

 

Je wordt begeleidt tijden een afgesproken periode waarin we afstemmen op de hond en hem de begeleiding en zorg geven die nodig is. 

 

Coaching is bij gedragsproblemen zoals angst, agressie, niet alleen kunnen zijn, onrust, trekken aan de lijn en  ook bij missen OF HERSTELLEN van verbinding. 

 

*) ook voor PUPS, PUBERS EN SENIOREN

HOE GAAT COACHING IN ZIJN WERK?

- na ontvangst van het contactformulier of telefoontje, voice mail of whats app nemen we contact met je op om kennis te maken en door te spreken of dit de passende oplossing is. 

 

- komen we tot overeenstemming dan ontvang je een coachingsplan en voorstel met daarin beschreven het doel van de coaching, het tijdsbestek, de overeengekomen kosten en hoe de coaching vorm gegeven wordt. Het aantal telefonische sessies en belafspraken en/of energetische behandeling en meer. 

 

- Het opsturen van het coaching plan en voorstel is altijd vrijblijvend. 

 

- Wanneer wij het coachingplan in overeenstemming terug ontvangen hebben starten wij met de coaching van mens en hond.