Mediteren met je hond op de mooiste plekken in de natuur

 

 

De meditaties in de natuur helpen de hond zijn emotionele balans terug te vinden, te herstellen en te ontspannen.  dragen ertoe bij om zijn innerlijke evenwicht te herstellen. Eén heerlijke kwalitatieve wandeling in de natuur vervangt al snel 4 wandelingen door de buurt. Het geeft hem veel meer voldoening daar waar door de buurt wandelen stress voor hem kan zijn, is dit pure ontspanning. Hij gaat voldaan naar huis


In de natuur is de hond thuis. Daar vind hij zijn rust. Met meditatie in de natuur kunnen hond en mens op een lijn komen en diepe contact ervaren. 

 

De ontspanning die dan ontstaat vergroot het geluksgevoel waardoor stress hormonen zakken en geluks en ontspanningshormonen aan het licht mogen komen. Dat doet de algehele gezondheid goed. 

 

In plaats van gedrag training (wat per definitie stresshormonen doet stijgen en aanwakkert) doe je er in onze visie beter aan te focussen op ontspanning. 

wat aandacht krijgt groeit. Waar gaat jouw aandacht naar uit? Problemen oplossen of ontspanning?

 In het stil zijn, komt de (innelijke) wereld even tot rust. Je hond kan ook even lekker zichzelf zijn, en van ook van jou rust meegenieten en jij van die van je hond. 


Soms duurt het even voordat er rust ontstaat. Dat is oke. We hebben geen doel, geen verwachting. Alleen maar genieten van wat is. 

Tijdens de wandeling en aangekomen op de meditatieplek krijg je inspiratie vragen en teksten die je helpen dicht bij jezelf en je hond te komen

 

 

€ 35,- p.p

max 4 deelnemers

duur: 1 uur.