PRAKTISCH

U  kunt met de pup op les vanaf een leeftijd van 9 a 11 weken. Niet eerder. De pup moet de kans hebben gehad eerst goed thuis te komen op zijn nieuwe adres voordat hij weer nieuwe indrukken opdoet. Hiervoor reken ik op zeker 14 dagen. 

 

In die 14 dagen komt de pup nog niet op les, maar kunt u wel gebruik maken van mijn kennis en begeleiding. Hiervoor kom ik graag aan huis, maar het kan ook telefonisch. 

Het staat u ook vrij om, in overleg, bij  een puppy-groepsles, als die op dat moment plaatsvindt, te komen kijken nadat wij een eerste kennismaking hebben gehad. 

 

U kunt kiezen uit meedoen aan puppy cursus in de vorm van groepslessen of alleen individuele lessen. 

  • De pup leert zich een groep veilig bij u te voelen en bij anderen, wat de basis is voor alles
  • De pup leert uit zichzelf met u in verbinding te blijven, ook als hij los is met andere pupjes
  • De hond leert zelfstandig keuzes te maken die ook in uw voordeel werken
  • De hond leert zonder stress met andere honden en mensen samen te zijn waardoor ALLES gemakkelijker gaat. 
  • U leert ZIJN  behoeften, grenzen en puppytaal kennen en als geen ander te begrijpen. Bij iedere pup is dat anders

met dit als basis is de pup graag bij u, groeit hij en ontwikkeld hij zich tot een stabiele sociale volwassen hond en worden commando's als HIER, VOET, VOLG (wat toch al niet leuk is voor de pup )etc. overbodig. 

Een knipoog, een handgebaar, een zucht, een lief woord, wordt voldoende om samen als een team door het leven te gaan en te begrijpen wat van hem verwacht wordt.

Zo heb ik veel pups heel happy en gezond, stabiel en als vanzelfsprekend "gehoorzaam' volwassen zien worden en zien opgroeien!

 

ALS IK MOE BEN IN EEN LES, KRIJG IK ALLE RUIMTE OM UIT TE RUSTEN
ALS IK MOE BEN IN EEN LES, KRIJG IK ALLE RUIMTE OM UIT TE RUSTEN

Er is ook de mogelijkheid voor een energetische behandeling  voor de pup,  om net alles iets gemakkelijker te maken mochten er hindernissen zijn of de gezondheid extra aandacht nodig hebben