SPEUREN MET ZIJN HEERLIJKE NEUS

Bij het speuren sluiten we aan bij de natuur van de hond. Zijn speur, geur en neus talent dat te weinig aandacht krijgt in het algemeen

 

Hier kan de hond zijn NEUS TALENTEN gebruiken. Als je weet dat hij miljoenen keer beter ruikt dan wij mensen doen en dat zijn (vaak verborgen) talent is dan begrijp je hoe heerlijk speuren voor hem is.

 

Hier kan hij zijn NEUS talenten uitleven. Waar het misschien in het dagelijkse leven niet zo kan.  Te vaak zien wij dat 'baasjes" te weinig tijd hebben, te ongeduldig zijn om tijdens een wandeling de hond op zijn tempo zo lang te laten snuffelen als hij nodig heeft.  En dat terwijl het voor de hond zo WELDADIG en ontspannend is hem dat te laten doen. 

 

Met het speuren hebben we plezier door van zijn talent te genieten. 

 

We verstoppen lekkers voor hem, in zicht en uit zicht. We maken het hem gemakkelijk (om zelfvertrouwen op te bouwen) en later wat moeilijker. 

 

plezier staat voorop. 

 

Later verstoppen we een speeltje of misschien een mens zich die hij gaat zoeken (als hij dat leuk vindt)  De beloning is groot. Na de 4 lessen kun je het zelf heel goed toepassen in het dagelijkse leven.

 

€ 125,- 4 lessen

lesduur incl. pauzes) : 1,5 uur.