AAN DE WANDEL ALLEEN OF MET ANDEREN

OP DIT MOMENT ALLEEN INDIVIDUEEL

een goede VRIENDELIJKE riemvoering is alles!

 

 

 

Mensen denken dat aangelijnd wandelen met de hond "volg of naast lopen is. 

We leren dat de hond op ons moet letten en niet voorop mag lopen of links of rechts moet lopen. Wij bepalen. De lijn wordt vaak gebruikt als straf, door een correctie te geven, een rukje hier en daar, en de hond vrijheid te ontnemen doordat hij geen eigen keuze meer kan maken om ook aangelijnd tot ontspanning te kunnen komen. 

 

Wat als ik u vertel dat dit, hoe er nu met de lijnvoering omgegaan wordt,  voor de hond ENORM frustrerend is! 

 

Dit is 100% tegen zijn natuur in en voldoet enkel aan onze behoefte om controle te hebben. Dit is ons mensen niet kwalijk te nemen, daar we dat op iedere hondenschool leren. Bij mij is dat anders. 

 

Bij mij leert u en de hond vanuit de natuur en de VRIJHEID om aangelijnd te wandelen. Want als de lijn GOED gebruikt wordt is de hond vrij en voelt hij zich vrij ook als hij aangelijnd is. En daar zit de truc om het zo te zeggen. 

 

Een hond waar de lijnvoering goed is, met respect wordt gebruikt is een plezier voor beiden. 

 

 

Je neemt mee: water, lekkers en een zonnig humeur en hondvriendelijk lijn (5 meter en een fijn borsttuig)

 

Kosten: per maand € 25,- voor 2 wandelingen. Ze vinden plaats 1 x per 2 weken. Betaling is per maand met de wandeling.  Je zit verder aan niets vast. Wil je eerst een proefwandeling met je hond tussen de anderen?  Dat kan. Je betaald daar eenmalig € 7,50 voor. 

 

Bevalt het? Dan kun je ook kiezen voor een wandelkaart voor 6 maanden. Die is dan weer iets goedkoper dan de maandelijkse maar je zit er ook langer aan "vast". Net wat je wilt. 

 

Wandelingen zijn op zondag in de even weken om 14.00 uur.