Waarom het creëren van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid

 

Dit is een liefdevol geschreven puppy boek  (van pup tot puber!) wat de lezer laat kennis maken met een geheel andere, nieuwe visie in de opvoeding van pups en een antwoord geeft op alles praktische zaken die je zoal als kersverse puppy eigenaar kunt tegenkomen gebaseerd op de 24 jarige ervaring met pups van de schrijfster. 

Heel praktisch: van zindelijkheid,  alleen zijn,  lopen aan de lijn etc Er wordt ook aandacht besteed aan het emotionele vraagstuk van de pup zodat de pup zich vanaf moment 1 geliefd en veilig in zijn nieuwe leven en thuis kan voelen.

Het boek geeft genoeg informatie om angst en onzekerheden overboord te gooien en zeker te weten  niets fout te kunnen doen wanneer er uit liefde met de pup wordt samengeleefd.

Het boek is full colour, telt 100 pagina's, is zeer prettig , duidelijk en praktisch geschreven met duidelijke foto's en illustraties met de stem van de hond. Het boek daagt ook uit tot nadenken, biedt houvast  voor degene die op een heel andere manier met de pup wil omgaan, zijn hart wil volgen en dominantie regels overboord wil gooien.

 

U kunt het boek bestellen door een email te sturen aan: colourofdogs@gmail.com. Het boek wordt dan door mezelf aan u verstuurd evt. met een boodschap voor u en uw hond als u dat wilt. Vermeld dan wel in de email ook even de naam van uw hond. U mag verwachten dat het boek dezelfde dag of de dag erna op de post gaat. Mits het op voorraad is. 

 

U kunt ook kiezen voor directe levering vanaf de drukker. het boek wordt speciaal voor u gedrukt en wordt daarna direct aan u verstuurd. De levertijd is 3 a 5 werkdagen. Klik hiervoor op onderstaande knop.

 

Het boek is full colour, telt 102 pagina

Kosten zijn € 21,50 excl. verzendkosten.