EEN LIEFDEVOLLE RELATIE, IN VERTROUWEN EN VREUGDE MET JE PUP VAN AF DAG 1,

BEGINT BIJ VERTROUWEN, MOGEN ZIJN WIE JE BENT, THUISKOMEN, ELKAAR LEREN KENNEN

 

Iedere pup verdient een liefdevolle en goede start die past bij zijn hondennatuur en kwetsbaarheid als pup.

 

In dit boek leer en ervaar jij de kwetsbaarheid van je pup. Je gaat heel anders naar je pup kijken en samen veel meer plezier beleven in vol vertrouwen. Veel meer dan op de reguliere wijze. Je leert hoe je onvoorwaardelijke liefde kunt combineren met een opvoeding die zowel bij jou als de pup past en jullie oneindig laat stralen!

 

"In bijna alle boeken staat beschreven dat men de pup van begin af aan de baas moet blijven. Om de puppy meteen te laten gehoorzamen, moet je vooral meteen aan een puppy cursus deelnemen. Tot grote spijt van de schrijfster leert men daar nog teveel de puppy te overheersen, corrigeren en modelleren. Door de enorme ervaring die de schrijfster met duizenden honden in de afgelopen twintig jaar heeft opgedaan, komt zij tot een andere, tegenovergestelde visie en manier van omgaan met de pup dan gebruikelijk is. In dit boek laat ze je zien hoe de reguliere adviezen averechts kunnen werken en vooral laat zij zien hoe het anders kan! Een puppy in de bloei en het kwetsbaarste deel van zijn leven, op weg naar zijn volwassenheid. Een puppy met een nieuwe kans op een mooi leven samen met jou. Het boek bevat veel praktische informatie en tips! "

 

102 pag. Full colour, met duidelijke foto´s. Gemakkelijk leesbaar en direct toepasbaar.

Euro: 21,50

Binnen 5 werkdagen in huis!

 


Reviews

 Handzaam, praktisch en eens niet theoretiserend

  • Praktisch
  • Heldere uitleg
  • Inspirerend

Eindelijk een boek dat vanuit het gevoel/de onderbuik en het vertrouwen werkt. Niet vanuit de (onbewezen) theorie waar andere boeken vol van staan. Je moet en je zult.. dat zeggen andere boeken. Dit boekt gaat uit van je mag. Een verademing.

Andere kijk op puppenopvoeden.

  • een nieuwe kijk op het omgaan met honden
  • lange wachttijd op levering

In mijn familie heb ik geen hondenliefhebbers, maar hondenliefhebbers moeten dit boek wel lezen

Reviews Puppy,ik heb je lief! Van pup tot puber

  • Praktisch
  • Heldere uitleg
  • Inspirerend