WELKOM HOME!

 

 

Welkom terug in je hart. Door te luisteren naar wat je hond te vertellen heeft maak jij je hond, en jezelf, blij!

 

Jarenlang (20 jaar) heb ik mij verdiept in hondengedrag. Een groot deel van deze jaren ben ik bezig geweest met training, zoals ieder dat wel kent. Kunstjes en de hond aan het verstand brengen hoe hij kan luisteren zodat de mens blij is en hij in de maatschappij past. Maar is dat wel het hondenleven? 

 

NEE is mijn conclusie, na jarenlang dit bestudeerd te hebben met duizenden honden.  Dat is NIET het hondenleven. Dat is ONS leven. Daar zit een groot verschil.  Het stralende levenslichtje en het vertrouwen van veel honden dooft door de eindeloze aanpassing aan de mensennatuur. Hij verliest zichzelf.

De mensennatuur die gericht is op hondengedrag. Maar de hond is NIET zijn gedrag! Hij kent trauma, emoties, gevoelens, behoeftes en ziekte en pijn. Ik heb ontdekt dat hij praat en ons veel wil vertellen middels zijn gedrag- en zijn gezondheidsklachten en problemen!

 

Hoe kan hij anders. De hond kent geen woorden. Dit is zijn enige manier om zich te uiten, te laten zien. Dat is zijn stem en wie hij is!

 

Voor mij is dit de reden hem niet meer te trainen, maar naar hem te gaan luisteren. Wat wil hij vertellen? Wat bezielt hem? Wat kunnen we voor hem doen? Wat heeft hij nodig? Ik wil hem ontmoeten, zoals hij echt is. 

 

Wil  jij dat ook? 

 

Dan ben je op het goede adres! Hier krijg jij de kans om de klachten van je hond als voordeur te zien, waar jij naar binnen kunt stappen om hem lief te hebben, beter te leren kennen en te luisteren naar wat  hij wil vertellen. 

 

Hierdoor ontstaat een nieuw vertrouwen, nieuwe ontmoeting, nieuwe toekomst en een nieuwe vreugdevol samenzijn - zonder training!

 

Lees maar verder en meld je gerust als je vragen hebt!

 

HELENA, Jouw hondenfluisteraar , hondenmedium & coach 

 


 

BEREIKBAARHEID:                                dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur                                         

 

Tel:   0031 (0)6249877

Email:      info@helenaschmets.nl                      

Website:  www.colourofdogs.nl

 

 

 

Open:

Alleen op afspraak.

DINSDAG - VRIJDAG 10.00 - 16.00 UUR

DONDERDAG 19.00 -21.00 UUR

ZATERDAG : 14.00 - 16.00 UUR.

Praktijk:

VIJLEN 

Het Bergdorpje van Nederland.

In de natuur  op 200 mtr boven NAP