Klantervaringen

G: Ik geef jouw hulp en begeleiding voor mij en  mijn ontzettend lieve zeer zwaar getraumatiseerde hond , waar het nu lichamelijk en psychisch weer heel goed mee gaat een dikke 8! Dit maakt een groot verschil in ons leven!

 

N: Jouw hulp, jouw betrokkenheid, vakkundigheid is  niet in cijfers uit te drukken. Jouw hulp is meer dan waardevol. Iedereen zou het moeten weten!

: De liefde en steun die ik heb ervaren en ervaar met jouw begeleiding van mij en mijn hond is onevenaarbaar. Je bent er altijd voor ons als we hulp nodig hebben. Ik raad iedereen jou van harte aan en ik weet zeker, mijn hond ook!     

 

Mijn hond is veel rustiger en meer op zijn gemak. Ik weet nu dat hij met zijn gedrag heel veel wil vertellen, wat ik niet begreep. Ook niet op andere cursussen.

- PRACHTIGE inzichten in mijn hond. IK BEN TOT TRANEN TOE GEROERD.

- MIJN HOND  VOELT ZICH DUIDELIJK BETER

- MIJN HOND IS  VERANDERD, ANDERS, BLIJER, LICHTER, VROLIJKER, alles gaat gemakkelijker.

- MIJN HOND EET   EINDELIJK WEER MET VEEL SMAAK 

 - WIJ BEGRIJPEN ONZE HOND NU VEEL BETER, WIJ ZIEN DAT HET HEM DAT GOED DOET 

- MIJN PUPPY IS ECHT EEN PRACHTIGE DAME GEWORDEN! Ook al moest even wennen aan deze NIEUWE benadering, mijn hond begreep het meteen! zo dankbaar en blij dat we jou via via gevonden hebben!

- Ik heb geleerd  de kleinste signalen bij mijn hond te zien. Hierdoor begrijp ik hem veel beter en dat komt duidelijk onze relatie ten goede! Dank!