reacties van cursisten die je voor zijn gegaan

Beste Helena,

 

Ik wou nog even reageren op  je vraag wat we vonden van de online cursus Heart to Heart.

 

Ik vond het echt super om te volgen en wou dat de cursus nog veel langer doorging 😉

Alles was heel duidelijk en mooi uitgelegd met heel veel liefde voor de hond.

 

ik kom uit België uit het verre West-Vlaanderen en bij ons in de buurt is het aanbod heel schaars van cursussen met een ruimere kijk op hondengedrag.

Ik volg dan ook alles van aanbod van online cursussen op en hoop zo mijn kennis over deze lieverds te verruimen en de lieverds die bij me wonen ten volle te kunnen begrijpen.

 

Hallo Helena,

Wat een ontzettende leuke leerzame cursus.
Ik was wel goed op weg met mijn lieverdje maar toch weer wat opgestoken en het allemaal weer opnieuw in de praktijk gebracht.
Het lijkt wel of ik gewoon tegen haar kan praten en ze begrijpt alles en ik voel haar goed aan.
Dankjewel voor deze mooie cursus.

Met vriendelijke groet

Helena, ik heb nu t/m les 4 geluisterd.

 

Het pakt me, raakt me en boeit me. Het is zo herkenbaar.

 

Je hoeft niet te twijfelen, je kunt rustig online gaan met je cursus!

 

Hai Helena,

Ik wil je bedanken voor de mooie online cursus. Ik ben nog net net halverwege, heb door mijn opleiding en werk amper tijd voor iets anders. Maar ik ga stapje voor stapje. Heel waardevol en liefdevol zoals je alles meegeeft, genoeg huiswerk voor het komende jaar! Helemaal fijn. En we hebben de tijd hè, het komt niet op een weekje.

Hoi Helena,

 

Bedankt voor al je tips en wauw wat leer ik veel over honden. Ik vind het cursusmateriaal interessant en herken ook veel. Ik ben een snelle lezer en leerling en ben door al het materiaal heen. Nu niet schrikken, ik ga het ook nog allemaal herlezen, herkauwen en op me in laten werken.Het is inderdaad soms confronterend en ook voel ik onmacht en onvermogen omdat ik in de afgelopen drie jaar veel verkeerd heb aangepakt.