Heart to Heart.

Hondenspiegel  en Healing

Healing voor Hond én Mens

Enkele reacties

 

 

 

"De hond van mijn zoon is net op bezoek geweest. Het gaat heel erg goed de laatste dagen, Ze loopt zonder riem uit de auto rustig mee. Ze is rustig, vrolijk en heeft meer zelfvertrouwen!"

 

"Het onweerde bij ons en mijn hond was niet meer zo bang. Ze is vrolijk en blij ook meteen na het onweer. Ik ben ook veranderd. Ik heb meer vertrouwen, de zorgen zijn weg. Dat zal zij ook voelen"

 

"Mijn hond loopt niet meer mank, sinds een paar dagen na de behandeling.Ben zo blij want de dierenarts kon op lichamelijk vlak niets vinden. Ik begrijp nu, de behandeling heeft mij bewust gemaakt, van mijn verdriet, wat op de hond drukte. dank je wel!"

 

"ik voel me bevrijdt na de behandeling, wat een last is van mij afgevallen. Ik begrijp nu dat ik meer vertrouwen mag hebben in de kracht en het herstel van de hond. Ik was bang (mijn hond ook) door de diagnose van de dierenarts. Dat is weg en mijn hond doet het goed. Zij is kerngezond!"

 

"Mijn hond kwam voor het eerst sinds lang weer tegen mij aan liggen. Er is heel veel spanning tussen ons uit".

 

"Er was een ernstig bijtincident met mijn hond en het vertrouwen was weg. Na de behandeling, ook van mij,  was het vertrouwen weer hersteld en konden we elkaar vergeven".

 

"Mijn honden hebben mij bij Helena gebracht, voor mezelf. Ik ben zelf een paar keer behandeld en oh wat is mijn leven in positieve zin veranderd. Alles stroomt meer dan ooit van te voren. Ook mijn gezondheid is veel beter, ik ben fitter en mijn honden vrolijker. Ze zijn echt mijn spiegel, ik heb er veel van geleerd."

Werkwijze

 

 

Er is een klacht van jou en/of je hond die maar niet overgaat. We gaan dan jou en/of je hond behandelen om erachter te komen wat de precieze oorzaak ervan is. Die oorzaak wordt dan geheeld.

 

Tijdens de behandeling ben ik één met je hond. Ik voel en weet precies wat er in hem omgaat, dat laat ik je dan ook weten en dat merk je ook aan mij. Als hij jeuk heeft, heb ik jeuk. Als hij zich misselijk voelt, ben ik misselijk. 

Ik heb er verder geen last van, want ik weet dat het niet van mij is. 

 

Mijn heldervoelendheid en intuitie is de leidraad door de behandeling. Wanneer je hond behandeld wordt, laat ik mij leiden door wat hij mij vertelt en laat voelen. Hij weet het beste wat er aan de hand is. 

 

De techniek die ik erbij gebruik is oa. de Ondévit techniek. Daar heb ik de opleiding voor gevolgd. Voor de duidelijkheid dit is geen Ondévit therapie zoals Ondévit bedoeld is. Officieel ben ik Ondévit therapeut maar in de loop daar jaren heb ik heb er mijn eigen invulling aan gegeven om het allerbeste voor de hond en zijn mens te kunnen betekenen. 

 

Een andere techniek die graag erbij gebruik is EFT (Emotional Freedom Technique). Hierbij maak jij contact met de emoties (ook van de hond) om deze te benoemen en vervolgens los te laten. Dan is opluchting voelbaar en komt er ruimte voor nieuw) 

Hiermee heb ik mezelf door heel moeilijke periodes geholpen, samen met mijn honden. Ik heb vele online cursussen uit Amerika gevolgd. 

 

Met deze behandeling blijft de hond thuis. Ik werk met foto van de hond. 

 

 

 

Wat mag je verwachten van de behandeling?

 • helderheid
 • je weet wat je hond jou wil zeggen en je weet wat je hond over jou laat zien.
 • jij wordt meebehandeld
 • klachten zijn direct na de behandeling duidelijk en meetbaar verbeterd
 • binnen enkele weken (max 4) moet er zichtbare BLIJVENDE verbetering zijn.
 • opluchting en bevrijding
 • betere gezondheid

Geschikte klachten van jou en/of je hond

 • angst, agressie, nervositeit, zich onveilig voelen.\
 • moe
 • hartklachten
 • stress
 • fobie
 • Rouw, overlijden, onverwerkt verdriet
 • trauma verwerking zowel lichamelijk als emotioneel (afscheid en herplaatsing) 
 • hernia
 • lyme
 • nierklachten
 • dementie
 • epilepsie
 • slecht lopen
 • pijn
 • bacteriële infecties
 • interne detox van chemicaliën en gifstoffen zoals in entingen en ontvlooiingsmiddelen zitten
 • ondersteuning bij verhuizing en andere belangrijke levens veranderende beslissingen. 
 • Puppy start
 • Uitmeten van voeding en/of medicijnen

 

Vergoeding

Tot 01.07: De vergoeding die ik vraag in ruil voor deze ongelofelijke grote waarde die deze behandeling jullie in jullie leven geeft is  euro 145,00. De behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Excl. supplementen.

 

Vanaf 01.07: euro 155,00 voor de eerste behandeling incl. intake. 

 

Een vervolgbehandeling kost 110,00 voor 1 uur.  Indien te verwachten meerdere opeenvolgende behandelingen nodig zouden zijn, maken we andere afspraken in overleg.  Meestal zijn 2 behandelingen in totaal voldoende voor 1 klacht. 

 

Verbeteren de klachten niet zichtbaar binnen uiterlijk 4 weken kom je terug en behandelen we nog een keer gratis verder. 


 

BEREIKBAARHEID:                                dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur                                         

 

Tel:   0031 (0)6249877

Email:      info@helenaschmets.nl                      

Website:  www.colourofdogs.nl

 

 

 

Open:

Alleen op afspraak.

DINSDAG - VRIJDAG 10.00 - 16.00 UUR

DONDERDAG 19.00 -21.00 UUR

ZATERDAG : 14.00 - 16.00 UUR.

Praktijk:

VIJLEN 

Het Bergdorpje van Nederland.

In de natuur  op 200 mtr boven NAP