Colour of Dogs

Ik,  Helena Schmets ben een natuur- en hondenmens in hart en nieren. Ik kan niet zonder de natuur om mij heen en niet zonder honden. Honden en alle dieren zijn deel van de natuur en zijn deel van mij. Ze brengen mij terug naar mijn echt nederige ik, zuivere ik zonder mij te verliezen in alle wensen en de regels van maatschappij. Er gaat geen dag voorbij zonder een bezoek aan het bos. Ik en mijn honden genieten er dagelijks volop van. De natuurgeuren, de stilte, het ritselen van blaadjes en loopsporen van andere dieren die in het bos wonen.  Ik en mijn honden komen dan weer in rust en met nieuwe inspiratie thuis. 

 

De natuur en het leven van de honden in de natuur is eenvoudig, stelt weinig eisen en heeft ruimte voor het volgen van intuïtie. Je onderbuikgevoel en instincten. Een hond zal nooit iets doen wat niet bij zijn natuur past, tenzij hij ervoor gedwongen wordt natuurlijk. Maar spreekt voor zich dat er diep respect is voor het wezen en de natuur de van de hond. 

 

Van zijn puurheid, kunnen we leren. Een hond denkt niet, hij leeft puur en zuiver. Uit zijn hart. Gewoon zoals hij is.  Dat is ook mijn persoonlijke streven, zo puur mogelijk te zijn. Dat zie ik terug in mijn honden en alle honden om me heen. Dat is mijn verbinding uit het hart met de honden. Dat is mijn passie, mijn drijfveer om alweer 21 jaar in het vak te zijn, mezelf samen met de honden steeds verder te ontwikkelen. Nooit stil te staan en vooral mijn kennis door te geven! 

Niets maakt me zo blij dan dat én om hond en mens in verbinding - zorgeloos en blij te kunnen zien!!

 

Honden brengen kleur in ons leven! - 

 

 

Wil je meer weten over mijn geschiedenis, ervaring, diploma,s projecten  etc? Lees hier dan verder. 

 

 

Maak kennis met mij in deze filmpjes. 


 

BEREIKBAARHEID:                                dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur                                         

 

Tel:   0031 (0)6249877

Email:      info@helenaschmets.nl                      

Website:  www.colourofdogs.nl

 

 

 

Open:

Alleen op afspraak.

DINSDAG - VRIJDAG 10.00 - 16.00 UUR

DONDERDAG 19.00 -21.00 UUR

ZATERDAG : 14.00 - 16.00 UUR.

Praktijk:

VIJLEN 

Het Bergdorpje van Nederland.

In de natuur  op 200 mtr boven NAP