uit je hoofd in je hart

en ontmoet je hond op een heel andere manier

Samen Zijn - in verbinding- midweek op Texel!

Er is een plek waar hemel en aarde elkaar raken

Dat is Texel.

Texel het eiland van vrijheid, kracht en natuur. Hond en mens vriendelijk. Hart energie is de kracht van het eiland zelf.  Zijn op het eiland brengt veel in beweging. Je eigenheid, je rust, wie je bent. Het is magisch. De boot brengt je naar een andere bestemming. Even helemaal los van de wereld. Honden genieten. In de stilte, donkerte en soms ook eenzaamheid en de natuur. In het midden van opgaande zon en ondergaande maan. Het is allemaal voelbaar op dit prachtige spirituele eiland. Kom hier in meer verbinding samen met je hond. Hier kun jij het zacht fluisterstemmetje van je hond heel goed horen!

 

 

Een bungalow voor jezelf en je hond. Ik organiseer wandelingen, meditaties, workshops in de avonduren en tussendoor.

We gaan gezellig samen eten en verder genoeg tijd voor jezelf.

Programma op maat. Niets moet. We zijn wel samen en verbonden!

 

Wat krijg je?

  • Bungalow
  • Samen met je hond genieten van rust en natuur.
  • Workshop; De hond is meer dan zijn gedrag - emotionele behoeften leren begrijpen, wat heeft je hond nodig om gelukkig te zijn?
  • Workshop: Liefdevol verbinden en communiceren, wat vertelt jouw hond.
  • Samen en individueel op pad- wandelen. 
  • Meditaties
  • Eén persoonlijk gedrag-coaching consult met afgestemd plan voor de midweek. 
  •  persoonlijke begeleiding en persoonlijke aandacht.
  • plezier, ontspanning en verbinding met je hond door te ZIJN

Excl. reis en vervoer.

Excl. annulering - en reisverzekering.

Excl. Eten en drinken

Vergoeding

Ik ben nog in overleg  Zodra het definitief is zal ik het hier vermelden. Je kunt ook een email sturen en aangeven dat je belangstelling hebt. Dan krijg je de informatie per email toegestuurd zodra deze definitief is.  Data zijn in ieder geval half september of oktober.

Aantal deelnemers

Er kunnen maximaal 5 mensen met max. 2 honden meedoen. Dit om het verbonden en rustig te houden.

Honden

ALLE honden kunnen mee, Ook de honden die zich niet goed gedragen. Het zijn vooral deze honden en baasjes die het nodig hebben om eens erop uit te gaan, rust en ruimte en vrijheid te voelen. Wel passen we dan jouw persoonlijk programma aan, zodat het voor jou en je hond past en uiteraard ook voor de andere deelnemers, Het zou dus kunnen dat jij en je honden een apart, meer individueel, programma krijgen wat jullie goed zal doen, maar wat anders is dan de rest. Verder zijn de bungalows hondvriendelijk. Uiteraard blijft het jouw verantwoordelijkheid om zorgvuldig en netjes de bungalows te verzorgen. Ik ben zo blij dat de honden er zo welkom zijn! Dat wil ik graag zo houden. Verder zijn we soepel , liefdevol en begripvol. We houden rekening met elkaar waar nodig. Dat is voor mij verbinding.