Mijn prachtige ontmoeting met de wolf.  Om nooit meer te vergeten.

 

Helena, ik ben met mijn onderneming gestart in 1997 onder de toenmalige franchise noemer van Martin Gaus hondenschool VOF.

 

Dat is heel lang geleden en ook bij mij staat de tijd niet stil en is veel veranderd, veel gebeurd en ik heb mij met alle lessen die het leven mij aangereikt heeft mogen ontwikkelen tot de ondernemende  en zelfbewuste vrouw die ik nu ben. 

 

Gestart met "ouderwetse" hondentraining in 1997:   als MG Hondenschool Maassluis- Delft | MS educatief centrum voor mens en hond te  Delft nu geëvolueerd naar Natural Dog Life en nu Colour of Dogs - Hond en mens verbonden.

 

Honden brengen kleur in ons leven. 

 

*) In limburg te vinden sinds 2004 en soms ook op Texel.

 

  

De hond hoeft bij ons niet te gehoorzamen. Als hij maar gelukkig en gezond is dan komt gehoorzamen van zelf

Integenstelling tot hoe we begonnen zijn, hoeft de hond hier niet op les te komen om te leren gehoorzamen. Hij mag wel op  les komen om te leren hoe hij ontspannen kan blijven in de stress wereld tussen mensen. Hij mag wel op  les komen om even gewoon lekker hond in de natuur te kunnen zijn. Hij mag wel op les komen om samen met zijn "baasje" te leren ongedwongen samen te zijn.  Te leren VAN ELKAAR EN MET ELKAAR OM HET MOOISTE WAT ER IS SAMEN TE ERVAREN.  ELKAARS GELUK

als de hond zich gelukkig en  gezond voelt, gehoorzaamt hij vanzelf, geheel uit vrijheid.

Er is gedragsbegeleiding in de natuur, en ook via E- COACHING EN BELAFSPRAKEN. Daarom hoeft hij geen urenlange reizen met de auto te maken en af te leggen voor een gedragstherapeutisch consult en/of advies.  Nee, deze stress blijft hem allemaal bespaard.

 

De begeleiding en coaching is grotendeels gewoon vanaf thuis, vanuit zijn luie stoel en zijn vertrouwde omgeving.

Wel zo gemakkelijk voor iedereen. Bij de gedragsbegeleiding is ook HEALING inbegrepen om eerdere ervaringen  die hem niet goed gedaan hebben helpen te laten vergeten.


Er zijn  ontspanningslessen en wandelworkshops in de natuur. Individueel of in een klein groepje.

 

Want Helena wilt natuurlijk wel de hond in de natuur ontmoeten en hem daar zien genieten en leren kennen

 

De lessen zijn pure vreugde en ontspanning. Niets moet (bijna) alles mag en buitengewoon leerzaam en verbindend

 

Hou hiervoor de website in de gaten of meld je aan met het contactformulier


Helena is de drijfveer, oprichter en eigenaar van COLOUR OF DOGS - HOND EN MENS VERBONDEN

 

"De missie van HELENA is hond en mens dichter bij elkaar te brengen door de hond onvoorwaardelijk lief te hebben, zijn vrijheid te schenken door te zijn precies zoals hij is en de mens hierbij zoveel mogelijk inspiratie, kennis en ondersteuning te bieden als nodig en mogelijk is. Met gedragsbegeleiding en ondersteuning, plezierige ontspannen vreugdevolle lessen en wandelingen in de natuur, healing (=welzijn- ontspannings) behandelingen op afstand, hondenfluisteringen.

 

Helena is ook bereikbaar voor mensen die niet in de buurt wonen omdat veel op afstand mogelijk is.