GELIEFD PUPPY  BOEK

Helena Schmets heeft een heel mooi liefdevol puppy boek geschreven vanuit een heel andere en nieuwe visie. Geen training en gehoorzaamheid meer, geen gedoe meer is haar visie.  Ze vertelt in dit boek hoe het anders kan. Hoe mens en baby pup onbezorgd en helemaal kunnen genieten van elkaar. Ze geeft genoeg informatie om angst en onzekerheden overboord te gooien en zeker te weten dat het niet mogelijk is iets fout te doen wanneer er uit liefde met de pup wordt samengeleefd.

het boek is full colour, is zeer prettig , duidelijk en praktisch geschreven.  Het boek daagt ook uit tot nadenken.

Wanneer je het boek besteld wordt het na ontvangst  betaling meteen verstuurd en heb je het met 1 a 2 dagen in huis.  Het kost € 21,50. 

 

Enkele Referenties en reacties

 

 

Jolanda:  In 1 adem uitgelezen Helena, prachtig boek!

 

Anja : Mijn complimenten over je geweldige boek, precies dat wat ik al mijn

cursisten vertel en nog veel meer. Het is makkelijk te lezen en zorgt
voor een goede bewustwording.

 

Jan: Met veel plezier heb ik Uw boek: "Puppy, Ik heb je lief", gelezen. Uit elke bladzijde blijkt uw liefde voor deze geweldige schepsels die wij honden noemen.  Ik ben het helemaal met U eens dat het scheppen van basisveiligheid essentieel is voor een goede, liefdevolle relatie tussen hond en mens. Als dat in orde is komt de rest vanzelf wel.

 

Onbekend: Het boek leest snel en gemakkelijk en spreekt heel erg aan omdat er heel veel van puppies gehouden wordt. Iets leren door liefhebben is veel fijner dan leren door straffen.

 

Eds:Eindelijk een boek dat vanuit het gevoel/de onderbuik en het vertrouwen werkt. Niet vanuit de (onbewezen) theorie waar andere boeken vol van staan. Je moet en je zult.. dat zeggen andere boeken. Dit boekt gaat uit van je mag. Een verademing.

 

Riava: In mijn familie heb ik geen hondenliefhebbers, maar hondenliefhebbers moeten dit boek wel lezen