Mijn vader Hein heeft mij geleerd mijn kracht en talenten te ontdekken en in te zetten voor een beter leven van honden tussen mensen
Mijn vader Hein heeft mij geleerd mijn kracht en talenten te ontdekken en in te zetten voor een beter leven van honden tussen mensen

 

 

Ik draag mijn werk op aan mijn lieve vader Hein Schmets.

 


Dank aan mijn vader, natuur en dierenliefhebber in hart en nieren, ben ik waar ik ben, heb ik mezelf leren kennen en ben ik in staat om honden te helpen met alles wat ik geleerd en ontdekt hebt met betrekking tot het overwinnen en helen van trauma en stress.

 

Zijn plotselinge overlijden, jaren geleden,  was voor mij een traumatische on(be)grijpbare gebeurtenis, waardoor mijn hele leven 100% een andere wending heeft genomen. Ik heb, dank aan de onvermoeibare steun van mijn honden en andere honden en mensen om mij heen, alles uit de kast moeten en weten te halen om te "overleven" en weer één te worden met mezelf, zelfs meer dan dat  ik ervoor was. 

 

Deze enorme ontwikkeling en diepgaande, transformerende ervaring heeft ertoe geleid dat ik mijn kwaliteiten heb ontdekt en nu honden kan helpen  om hun  trauma en stress te overwinnen, in verbondenheid en samenwerking met hun "baasjes". Daarbij is het baasje en/of vrouwtjes ook geholpen want hond en mens hebben vaak dezelfde uitdagingen en lessen in hun leven. 

 

Honden kunnen met deze hulp hun trauma en opgelopen stress  veel gemakkelijker loslaten en overwinnen zonder de strijd te hoeven leveren die heb ik moeten leveren. 

 

Dit is en was de allergrootste wens van mijn vader én is mijn zielsverlangen.

Dat het alle dieren goed mag gaan en ze niet hoeven te lijden onder dat wat mensen, vaak onwetend, soms ook niet, honden aandoen.  Dat honden gelukkig mogen zijn en heel veel vreugde in het leven mogen ervaren en brengen. Los van hun geschiedenis en afkomst.